Kiitos kuluneesta vuodesta ja Hyvää Joulua! December 22 2017, 0 Comments

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta!

Vuoteen on mahtunut paljon mahtavia kohtaamisia, kontakteja ja yhteistyökuvioita. Tänä vuonna syntyi hienon yhteistyön myötä myös useita uusia korumallistoja.

Tässä muutamia poimintoja kuluneesta vuodesta. 

Tampereen Tullikamarin ulkomainosbanderolleista syntyi Tulliband-korusarja, joka tulee ensi vuonna täydentymään.. En melkein malta olla kertomatta, mutta odotetaan vielä hetki niitä :) 

Saimme Suomi-100 tunnuksen Venka&Vinkan ja Muhoksen Villan yhteistyössä kehittelemälle Ilmatar-korusarjalle. Sarja tulee elämään ja täydentymään uusilla väreillä.

Suunnittelin Oululaiselle Stadion Snowcross tapahtumalle kelkkailija-aiheisen korusarjan, joka on valmistettu paikallisten yritysten ylijäämä akryylilevyistä. Koruissa kelkkailee Rovaniemeläinen Aki Pihjaja. Alkuvuodesta väreinä oli musta ja valkoinen. Syksyllä kelkkakauden startatessa korusarjaan saatiin mukaan uusia pirteitä värejä.

Kesällä oltiin neljättä kertaa mukana Qstockissa ja sain suunnitella ja valmistaa virallisen Qstock Nostalgia korumalliston kuten edellisenä vuonna. 

Festarikesä jatkui SimeRockissa, johon suunnittelin festarien ylijäämä T-paidoista ja tölkkinipsuista SunSime korusarjan. 

Tällä hetkellä kauppakeskus Valkean Joulutorilla Oulussa on testimyynnissä uusia Pauligin Juhla Mokka kahvipusseista valmistettuja Kaftar-Origamikoruja. Kaftar on Dariksi Kyyhkynen ja se kuvastaa rauhaa ja vapautta antaa unelmien lentää yli rajojen. Korusarjan suunnittelussa ja valmistuksessa on mukana oululaisia nuoria eri kulttuureista.  

Osana yritystoimintaani olen pitänyt useiden vuosien ajan kehitysvammaisille taidepiirejä ja kädentaitoryhmiä, jotka jatkuvat myös tulevana vuonna. Lisäksi pidän kierrätyskorukursseja Oulu-Opistolla. Uuden yhteistyökumppanin 4H:n kautta olen päässyt pitämään Oulun lähialueilla myös kädentaitokursseja lapsille.  

Venka&Vinkan kasvaessa olen jäänyt keväällä päätoimiseksi yrittäjäksi ja nauttinut todella paljon tästä mahdollisuudesta. 

Tässä tuli nyt kerralla vuoden bloggaukset. Ehkäpä ensi vuonna kerron vähän tiheämmin kuulumisiani :)